AUTOSERVIS CVETKO

Održavanje Vašeg vozila u auto servisu Cvetko

 ● Nudimo vrhunsku uslugu:

                   - automehanike,

                   - autoelektrike,

                   - autoelektronike,

                   - najsuvremeniju auto dijagnostiku svih vozila sa otto i diesel motorima,

                   - 3 D geonmetriju kotača pomoću najnovijeg Hofmannovog uređaja (Geoliner) sa oscilirajućim pločama,

                   - punjenje klime,

                   - vulkanizerske usluge,

                   - vlastitu vučnu službu.

Održavanje vozila osnovni je preduvjet sigurnosti i tehničke ispravnosti vozila. Upoznajte se s našom sveobuhvatnom stručnošću u radu s motornim vozilima. Bez obzira tražite li stručnjake za pitanja automehanike, autoelektrike, autoelektronike ili autodijagnostike - naši su serviseri kompetentni za sva područja te jamče kvalitetno održavanje i popravak Vašeg vozila.

Kod nas dobivate potpuno profesionalnu uslugu uz povoljne cijene rada i dijelova... 

Ugrađujemo originalne ali i zamjenske rezervne dijelove, ovisno o Vašoj želji... Nazovite i uvjerite se... Klijent je na prvom mjestu... Svaki zahvat na Vašem vozilu obavlja se u dogovoru s Vama. Kod nas između ostalog možete izvršiti:

• izmjenu ulja i filtera
• izmjenu guma
• izmjenu diskova i disk pločica
• kompletnu dijagnostiku vašeg vozila
• izmjenu kugla, krajnika, remenja i ostalih dijelova mehanike i elektrike

Kako bi Vam ponudili što bolju uslugu, ovlašteni smo Valvoline MaxLife servisni centar gdje možete doznati sve informacije o širokoj paleti Valvoline proizvoda. 

U MaxLife servisnim centrima vrlo često se organiziraju prigodne prodajne akcije i ostvaruju se mnoge dodatne pogodnosti. Postanite i vi Valvoline MaxLife service centar korisnik. Najviše će vašu odluku cijeniti motor Vašeg automobila.

Također smo ovlašteni distributer i serviser amortizera marke Bilstein. Kontinuirano se obučavamo za nove tehnologije te je i to jedna od naših prednosti. Vaše vozilo možete ostaviti kod nas s punim povjerenjem i sigurnošću da će biti popravljeno. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno se obratite koristeći naše kontaktne informacije, naše stručno osoblje će brzo riješiti sve Vaše probleme.